NLvlag 

Een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van Biljartvereniging Almere '83 en de K.N.B.B.. Dit jaar wordt voor de tweede maal in de geschiedenis het Nederlands Kampioenschap voor Dames georganiseerd. Dit jaar strijden 55 dames, van vrijdag 9 t/m zondag 11 maart, om het Nederlands Kampioenschap. De organisatie van het evenement is in handen van de K.N.B.B., onder auspiciën van Alex ter Weele. Biljartvereniging Almere '83 is vereerd dat de keuze voor het spelen van deze kampioenschappen op onze locatie is gevallen. Wij zullen alles in het werk stellen om er voor de deelnemers, en onze vrijwilligers, een onvergetelijk evenement van te maken. Uiteraard is het voor een ieder mogelijk om gewoon even binnen te lopen en te genieten van dit uitzonderlijke gebeuren.

Op de vrijdag 9 maart starten wij om 12:00 uur  met de eerste ronde (opening evenement om 11:30 uur door wethouder René Peeters (D'66)) en zullen spelen tot ongeveer 21:00 uur.  Op zaterdag is de start om 10.00 uur t/m 20:00 uur . De starttijd op zondag is de startijd van de wedstrijden 10:00 uur. De kwartfinales op zondag 11 maart starten om 11:30 uur, halve finales om 13:00 uur en de finale start om 14:45 uur ( finale wordt live gestreamd  https://www.twitch.tv/almere83 ).

Deelnemers en bezoekers raden wij aan om even  op onze CONTACT en ROUTE pagina (hier de link naar de routepagina) te kijken. I.v.m. grootschalige reconstructie van de A6 gaat u het met uw navigatiesysteem waarschijnlijk niet probleemloos vinden.

BELANGRIJK VOOR DEELNEMERS EN BEZOEKERS. PINNEN IS HELAAS NIET MOGELIJK BIJ ALMERE '83. ALLE CONSUMPTIEBONNEN DIENEN CONTANT AFGEREKEND TE WORDEN !

 

Tijdens Nederlandse Kampioenschappen is het NIET toegestaan om VRIJ te BILJARTEN !

Wilt u meer weten over de diverse evenementen die bij ons plaatsvinden kijk dan eens op onze activiteiten kalender.

Livestream 2.0

Er wordt op dit moment hard gewerkt om de kwaliteit van de livestream op een hoger niveau te tillen. De verwachting is dat vanaf donderdag 22 februari alles op het gewenste niveau uitgezonden gaat worden. Nieuwsgierig naar de resultaten? Check de link hieronder regelmatig waar diverse testuitzendingen getoond zullen worden (wanneer is helaas niet bekend gezien het feit dat wij met vrijwilligers werken).

Onderstaand de link naar de live stream.

https://www.twitch.tv/almere83 
 
Op de kalender van de website zijn de te volgen wedstrijden ROZE gekleurd.

Onder het kopje video's kunt u eerder gestreamde wedstrijden terugzien (vanaf 23 februari in betere kwaliteit)

 

N.K. driebanden klein voor dames

Het is u waarschijnlijk al opgevallen dat er in de afgelopen weken een verhoogde activiteit is met betrekking tot bovengenoemd Nederlands Kampioenschap. Diverse organisitorische zaken en aanschaf van diverse benodigdheden hebben in de afgelopen weken extra activiteit te zien gegeven. Het grootste deel van de organisatie van dit evenement is volledig op de rit. Op wat open plekken*** na is alles onder controle zoals te zien is op het schema aan het mededelingenbord in de zaal. Kijk gerust even en meld u aan als schrijver.

***open plekken:
Op de vrijdag vanaf 12.00 uur t/m 21:00 uur (verdeeld in dagdelen) en zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur (ook verdeeld in dagdelen) is er nog plaats voor enkele schrijvers. Drinken en eten wordt uiteraard verzorgd. Mocht u nog in een of andere vorm een bijdrage kunnen leveren dan kunt u zich even aanmelden bij een van de leden van het bestuur.

 

 

 

 

 

Adverteerders

Klik voor meer info op het logo