Recreatief biljarten

Het is voor leden dagelijks (365 dagen per jaar !) mogelijk om van 09:00 uur t/m 23:59 uur vrij te biljarten. De negen kleine tafels en de twee match tafels kunnen indien beschikbaar altijd door de leden (en introducees) gebruikt worden. Competities, finales en toernooien e.d. hebben altijd voorrang op vrij biljarten. Voor de interne competities, de bondscompetities  en recreatief biljarten zijn tijden gereserveerd (zie onderstaand schema). Momenteel schommelt het ledenaantal rond de 160 leden.

Bondscompetities

De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond ( K.N.B.B.) en neemt deel aan  wedstrijden van de bond met zowel competities voor teams alsmede persoonlijke kampioenschappen voor de individuele spelers. De wedstrijden worden voornamelijk in de avonduren gespeeld met uitzondering van de 55+  wedstrijden die overdag plaatsvinden. Deelname aan wedstrijden is geheel vrijblijvend. Ook voor de speeltijden van deze competities kunt u onderstaand schema raadplegen.

Interne competities

Op de clubavonden en clubochtend (55+) worden de interne competities gespeeld. Ook hier is deelname geheel vrijblijvend.

 

Dag Ochtend (09:00 uur - 12:30 uur) Middag (12:30 uur- 18:00 uur) Avond (na 18:00 uur)
Maandag vrij biljarten

Dagcompetities*

Interne clubavond competities**

Dinsdag vrij biljarten vrij biljarten

Interne clubavond competities**

Woensdag vrij biljarten vrij biljarten vrij biljarten
Donderdag

55+ dagcompetities**

vrij biljarten vrij biljarten
Vrijdag vrij biljarten vrij biljarten

Districtcompetities**

Zaterdag Topteam Eredivisie***
Topteam Eredivisie*** vrij biljarten
Zondag vrij biljarten vrij biljarten vrij biljarten

* op 2 kleine tafels, vrij biljarten mogelijk.   ** op alle kleine tafels, vrij biljarten mogelijk indien er tafels vrij zijn.   *** op 2 GROTE tafels, vrij biljarten mogelijk

Tijdens de hierboven vetgedrukte competities is de bar geopend. Zie voor deze competitie activiteiten de kalender