Biljartvereniging Almere '83
Sas van Gentlaan 10-12,
(ingang aan de Oostburgstraat)
1324 CT Almere
Telefoon bar : 036 533 37 57
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

   Naam    Functie    Emailadres    Telefoon
   Wim Tijsterman    Voorzitter    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    06-22220585
   Vacant (M. van Bree)    Secretaris    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
   Hillechien Adrichem    Penningmeester    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
   Fred Prins    Wedstrijdleiding    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
   Marco van Bree    Barcoördinator    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
      Sponsoring    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vanuit richting Lelystad of komend vanaf A27 of vanaf de Waterlandseweg (N305).
Ga de A6 op richting Amsterdam***. Neem afslag 3 (Almere-Stedenwijk). Ga bij de verkeerslichten linksaf. Bij de derde verkeerslichten rechtsaf. U bent gearriveerd. De ingang van de biljartzaal bevindt zich aan de achterzijde van de bebouwing die u voor u ziet. U kunt zowel links als rechts om de bebouwing heen lopen.

Vanuit richting Amsterdam of komend vanaf A1.
Kies op de A6 op de Hollandse brug  de rechterrijstroken en volg de aanduiding - RING A6 -. Kies HIER NIET voor Lelystad anders kunt u later niet afslaan***.
Volg -RING A6-  en neem afslag 3 (Almere-Stedenwijk-Centrum). Ga bij de verkeerslichten linksaf. Bij de vierde verkeerslichten rechtsaf. U bent gearriveerd. De ingang van de biljartzaal bevindt zich aan de achterzijde van de bebouwing die u voor u ziet. U kunt zowel links als rechts om de bebouwing heen lopen.

*** De rijbanen op de A6 worden momenteel gesplitst in directe doorgaande rijbanen  en rijbanen voor afslaand verkeer. Om in Almere te komen dient u dus altijd de RECHTER rijbanen (de rijbanen voor het afslaande en invoegende verkeer) te gebruiken !!!!

Parkeren OVERDAG
U kunt parkeren op het grote parkeerterrein waar u na de laatste verkeerslichten op bent aangekomen. Er is aan de achterzijde van het gebouw (waar onze ingang is) grotenedeels een parkeerverbod. U mag daar dus niet parkeren! Sinds augustus 2018 zijn er ongeveer zeven parkeerplaatsen op de dag beschikbaar. Buiten deze plaatsen parkeren kan een bekeuring tot gevolg hebben.

Parkeren AVONDEN (na 18.00 uur) en WEEKENDEN
U kunt vanaf het grote parkeerterrein uw weg vervolgen naar achterzijde van het gebouw (waar onze ingang is). U kunt langs onze ingang de “landingsbaan” oprijden waar u in de avonduren en in de weekenden mag parkeren als bezoeker van de biljartclub.

Adverteerders