Jubileumsactie 35 jaar : t/m eind juni 2018 geen inschrijfgeld (€ 22,70 voordeel).

U kunt altijd VRIJBLIJVEND een keer of drie komen biljarten en de sfeer in de vereniging te ervaren. Op de maandag- en dinsdagavond kunt u vanaf 19.00 uur binnenlopen en een kijkje nemen in de biljartzaal en bar (foto's zie Facebook). Voor andere momenten om even langs te komen: Zie de kalender ! U maakt dan kennis met het carambolebiljart, de werkwijze in de vereniging en de andere leden. Bevalt het u dan  kunt u lid worden voor € 16,50 per maand (plus eenmalige inschrijfkosten van € 22,70) en zeven dagen in de week van 09:00 uur t/m 23:00 uur biljarten.

Door het elektronisch toegangssysteem is het voor leden mogelijk om elke dag (ook weekenden) van 09.00 uur tot 23:00 uur toegang te krijgen tot de biljartzaal. Voor leden zijn er mogelijkheden tot biljart instructie op ieder niveau.

Er is als lid één verplichting (1 keer per jaar en bij uitzondering 2 keer per jaar) en dat is de verplichte tel- en schrijfbeurt bij voorwedstrijden of schrijfbeurt bij finales. U wordt op het juiste niveau ingedeeld en uiteraard begeleid tijdens deze activiteit. Alle andere activiteiten (barbezetting, schoonmaken, wedstrijdleiding, onderhoud) worden uitgevoerd door het vrijwilliger korps. Wilt of kunt u een bijdrage leveren aan voornoemde taken dan kunt u zich even melden bij het bestuur. Bij voorbaat dank !

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

OverzichtZaalOFBK17

 

Adverteerders

Klik voor meer info op het logo