De sectie carambole heeft tijdens de ALV besloten om het seizoen niet meer te hervatten. Dat betekent dat de districtcompetities en P.K. wedstrijden dit jaar verders geen doorgang zullen vinden. U zult begrijpen dat dit zowel de avond als dagcompetities betreft. Voor verdere details zie onderstaand bericht wat ook is geplaatst op de website van Eem- en Flevoland. Wat er gaat gebeuren met de divisie driebanden en nationale competities is voor ons op dit moment nog niet geheel duidelijk.

 

***** BERICHT *****

Tijdens de ALV (Algemene ledenvergadering) van de KNBB sectie carambole van 19 december jl. is medegedeeld, dat de KNBB heeft besloten de landsompetitie 2020/2021 niet verder te laten verspelen. Er zullen ook geen gewestelijke vervolgwedstrijden van de imperatieve kampioenschappen (de Pk’s) plaatsvinden. De nationale landsfinales voor teams zullen ook niet worden gehouden. Het complete besluit is ook te lezen op de site van de KNBB.

www.knbb.nl/nieuws/besluiten-kvc-over-gewestelijknkslandsfinale

Naar aanleiding van deze mededeling heeft het bestuur, om duidelijkheid in deze zaak te scheppen, besloten de competitie in de komende tijd niet te hervatten.

Ook de nog openstaande finales van de Pk’s in de diverse spelsoorten en klassen zullen helaas dit jaar geen doorgang vinden. Het ligt volgens ons ook niet in de lijn der verwachtingen, dat gezien de huidige coronabesmettingen, de huidige maatregelen vanuit de overheid zullen worden ingetrokken en vooral de horeca blijft een zorgenkind. Zonder horeca is biljarten in competitieverband niet mogelijk.

Indien de vaccinatie op gang is gekomen en de Corona is afgenomen kunnen we misschien weer vooruit kijken en hopen op een volgend seizoen. Helaas, het is niet anders.

Rob Slim, secretaris

***** EINDE BERICHT *****

 

Wedstrijdleiding Almere '83.