Om het 35 jarig jubileum van Almere '83 wat extra op te leuken zijn op zaterdag 14 juli bovengenoemde toppers uit de Nederlandse biljartwereld te gast in Almere. De heren verzorgen een clinic / biljartshow met medewerking van het publiek. Het evenement begint om 12:30 uur en zal tot ongeveer 16:30 uur duren (halverwege is een pauze ingepland). Van den Broek biljarts zal aanwezig zijn met zijn laser graveer machine. Voor € 4,50 is het mogelijk om in uw keu uw naam te laten graveren.

Tijdens het evenement is de bar geopend en is er mogelijkheid tot een praatje, hapje en drankje.

Voor wie? Uiteraard voor onze leden en alle andere biljart geintresseerden. Iedereen is van harte welkom.

Toegang gratis.

Aansluitend biedt de vereniging aan alle leden en hun partners ter viering van het 35 jarig jubileum (en tevens afsluiting van het biljartseizoen) een BBQ aan. De bbq wordt dit jaar begeleid door Ab Splinter (live dj). Aan het eten zijn geen kosten verbonden. Drankjes zijn voor eigen rekening. U bent allen van harte welkom. Aanvang BBQ is 17.30 uur.

Het clubkampioenschap zal door dit evenement een weekje eerder gespeeld worden. Dus op zaterdag 7 juli. De deelnemers krijgen van de vereniging een lunch aangeboden. Verdere details omtrent dit clubkampioenschap volgen.

 

 De eerder aangekondigde Frédéric Caudron is door omstandigheden op deze datum verhinderd.

 

 

 

 

 

Adverteerders