Na de "rustige" februari maand volgt een zeer hectische maart (www.bv-almere83.nl/kalender). Het begint al in eerste weekend van 3 en 4 maart. De jaarlijkse uitwisseling, dit jaar weer in Almere, met Vlissingen staat weer op het programma. Onder leiding van Hennie Klaassen, de animator en organisator, gaan wij weer een gezellig weekend tegemoet. De wedstrijdleiding is in de vertrouwde handen van Frans Adrichem.

Het weekend daarop vindt bij Almere '83 het Nederlands Kampioenschap driebanden klein voor dames plaats. De K.N.B.B., in de persoon van Alex ter Weele, neemt de wedstrijdleiding voor zijn rekening. De rest van de organisatie berust bij onze vereniging. Dankzij de medewerking van vele leden gaan wij dit zeer drukke weekend (meer dan 120 personen per dag) tot een succesvol toernooi maken. Voor meer informatie over dit evenement volg de volgende link (https://nl.wikipedia.org/wiki/NK_Driebanden_Klein_Dames_2017-2018). Mocht u nog een bijdrage kunnen leveren aan wat schrijfbeurten op de vrijdag- en/of zaterdag dan kunt u zich altijd even melden bij een van de leden van het bestuur. 

Alsof het bovenstaande nog niet voldoende is volgt in het weekend van 24 en 25 maart nog het Open Flevolands Biljart Kampioenschap voor dames. Ook dit evenement is weer uitvoerbaar door medewerking van de leden van de vereniging, ook degene die de verborgen taken (schoonmaken, technisch ondersteuning, onderhoud) uitvoeren. Het ziet er naar uit dat de maand april een wat rustiger beeld gaat geven. Dan kunnen alle medewerkenden weer even op adem komen.

Al deze activiteiten vinden plaats naast het reguliere interne- en district competitie gebeuren. Zoals u op de kalender kunt zien een meer dan goed gevulde maand. Sommige activiteiten van onder meer het kader en TOPteam  (ROZE op de kalender) zijn ook nog LIVE te volgen via de volgende stream: https://www.twitch.tv/almere83. Voor het N.K. wordt naar alle waarschijnlijkheid ook een livestream van de finale dag geplaatst

 

 

 

Adverteerders

Klik voor meer info op het logo